New In Store

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Ukucajte traženi pojam:
 

Najčešća pitanja

Gde mogu da vidim sve modele Micro trotineta?

Ukoliko ste u Beogradu, u našem maloprodajnom objektu u Jurija Gagarina 14g (naselje Belvill), uvek možete naći kompletnu ponudu Micro trotineta. Na licu mesta se možete uveriti i u kvalitet svih Micro proizvoda, a ljubazno osoblje će Vam pomoći oko svih nedoumica koje imate u pogledu odabira pravog modela za Vas.

Da li uvek na stanju imate sve modele?

Svi modeli koje su raspoloživi na našem tržištu uvek su dostupni u našoj Micro Trotineti prodavnici u naselju Belvill, Jurija Gagarina 14g. Ukoliko želite da proverite trenutno stanje zaliha, kontaktirajte nas na +381 69 3555 462 ili +381 69 3555 464

Koliki su troškovi isporuke?

Za sve porudžbine trotineta, na teritoriji Srbije, troškove isporuke snosimo mi. Troškove isporuke dodante opreme i rezervnih delova snosi kupac u skladu sa uslovima i cenovnikom kurirske službe. Svi poručeni proizvodi biće vam dostavljeni na željenu adresu putem kurirske službe Postexpres ili dostavom od strane zaposlenih u Micro Mobiliti Srbija d.o.o.

Koliko je vreme dostave?

Kada dobijemo Vašu potvrdu porudžbine šalje se nalog kurirskoj službi i isporuku možete očekivati narednog radnog dana za sva mesta u Srbiji gde funkcioniše usluga „danas za sutra“.

Specijalno, za teritoriju Beograda, moguće je organizovati isporuku u istom danu kada se dobije potvrda porudžbine.

Način plaćanja za online porudžbine

Poručivanjem online preko naše web stranice robu možete platiti pouzećem. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe i to isključivo kešom.

Plsaćanje u maloprodajnom objektu

U našem maloprodajnom objektu robu možete platiti kešom, čekovima građana ili platnim katricama (Dina, VISA, MasterCard)

Čekovima građana robu možete platiti odloženo do 60 dana od dana kupovine.

Ovlašćeni serviseri Micro trotineta

Ukoliko je Vašem Micro trotinetu potreban servis, na raspolaganju vam stoje ovlašćeni serviseri. Sve rezervne delove možete nabaviti na našoj online stranici, a na njoj, u odeljku servis možete videti i filmove koji prikazuju kako i sami možete otkloniti najčešće kvarove.

Spisak ovlašćenih servisa
  •  Micro Scooters Servis 069 3555 463
Garancija kvaliteta

Svi Micro trotineti dolaze sa Garancijom kvaliteta u trajanju od 2 godine.