New In Store

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

Ukucajte traženi pojam:

Istorija

Micro trotineti / Micro priče  / Istorija

Istorija

Kako je sve počelo…..

Za sve su krive kobasice, i to najbolje u Cirihu. Wim Oubuter je Sternen Grill bio daleko da bi do njega svaki dan išao peške, a previše blizu da bi svoj bicikl ili auto izvlačio iz garaže. Zato je kreirao svoj prvi kickboard skuter još davne 1997. godine.

Isprva, nikome se nije dopadao njegov smešni skuteri čak ni njegovi najbliži prijatenji nisu imali razumevanja za Wim-ovu viziju urbane mikro mobilnosti. Skuter je završio u garaži sve dok ga mali komšija nije otkrio i pozajmio za prvu vožnju. Videvši kako mali dečak uživa na svom skuteru, Wim-ova supruga Janin uspela je da ubedi Wima da čitav projekat pokrene iz početka i svoj izum stavi u proizvodnju. Do 2000. godine priča o „skuteru za kobasice“ doživala je globalni uspeh i prevazišla i najluđa očekivanja.

Veoma brzo čitavo tržište bilo je preplavljeno jeftinim kopijama Micro trotineta u želji za brzim i lakim uspehom. Umesto da se posvete borbi protiv plagijata sada već velika i uspešna kompanija Micro Mobility okrenila se nazad ka onome što je od starta činilo ključ njenog uspeha, a to je posvećenost kvalitetu i savršenstvu kome se teži iz dana u dan.

Danas kompanija Micro Mobility čini globalnog lidera na polju urbane mikro mobilnosti. Široka paleta proizvoda pokriva sve zahteve potrošača, od onih najmlađih željih zabave do onih ozbiljnih, starijih, kojima je važno da svakodnevno lako i brzo prelaze „mikro“ rastojanja. Besprekoran švajcarski kvalitet, privlačan i prepoznazljiv dizajn i stil koji sa sobom nosi svaki proizvod iz Micro porodice čine ovu priču tako uspešnom.

No Comments
Leave a Comment